Mladý jačmeň od firmy Green ways

Mladý jačmeň, ktorý vám chcem predstaviť, je krásne svetlozelený prášok, ktorý vzniká vysušením čerstvo vylisovanej šťavy z mladých lístkov zeleného jačmeňa. Celý spracovateľský proces je natoľko šetrný, že v tomto prášku ostávajú takmer nedotknuté všetky vitamíny a enzýmy. Jeho rozmiešaním v studenej alebo vlažnej vode získame opäť plnohodnotnú, živú jačmennú šťavu, skutočnú rastlinnú miazgu, plnú prepotrebných enzýmov, vitamínov, minerálov, stopových prvkov a aminokyselín.
Podľa výsledkov výskumu Mladý jačmeň pomáha v boji s rôznymi chorobami, vrátane artritídy, astmy, kožných problémov, obezity, chudokrvnosti, zápchy, impotencie, problémov krvného obehu, cukrovky, chorôb srdca, rakoviny, vysokej hladiny cholesterolu a problémov s obličkami.
Pomoc v takej širokej škále chorôb ukazuje, že ide buď o neuveriteľne zázračný liek, alebo liek vôbec žiadny. Mladý jačmeň totiž vykonáva skutočný zázrak - pomáha telu aby sa liečilo samo. Ale o jeho zdravotných účinkoch si ešte povieme podrobnejšie.

 

Balenie - 220g , na 3 mesiace užívania

 

 
 
 

Prečo práve mladý jačmeň? - Účinky a zloženie

Nápoj z mladého jačmeňa nás sýti a čistí zároveň.
Sme zložení približne zo 7 biliónov buniek. Každá bunka, rovnako ako celý organizmus potrebuje hodnotnú stravu a dokonalé vylučovanie. Mladý jačmeň bunky sýti a prečisťuje súčasne. Čistením a zásobovaním organizmu si znižujeme biologický vek. Ten, narozdiel od veku chronologického, nie je definovaný dátumom narodenia, ale skutočným opotrebovaním organizmu. Aj sami iste poznáte príklad, keď jeden štyridsaťročný človek vyzerá a cíti sa na 30, zatiaľ čo iný štyridsiatnik vyzerá na 50 a cíti sa na 100. To je reálny biologický vek.
Nápoj z mladého jačmeňa posilňuje náš imunitný systém.
Nie, neničí vírusy a baktérie, nepremazáva kĺby, neotupuje akútnu bolesť. Významne však povzbudzuje a posilňuje prirodzenú imunitu, a verte, nikto si s problémami neporadí lepšie, ako ona sama. Nemusíme pátrať po presnej diagnóze a skúmať, čo a ako liečiť. Dajme svojmu imunitnému systému čo potrebuje a on si už sám určí, čo, ako a v akom poradí bude dávať do poriadku.
Mladý jačmeň je komplexný a prirodzený, preto účinný.
Jeho fytolátky pôsobia súvzťažne a ich účinok nemožno porovnať so žiadnou umelou kombináciou. Látky sú v ňom prepojené a navzájom sa posilňujú. Spoločne tvoria chemickú reakciu podobnú dominovému efektu - ak vynecháte jediný prvok, prestáva to fungovať. Rovnaké je to v živote. V rastlinách bolo napríklad identifikovaných okolo 600 karoténov. Syntetické preparáty obsahujú však karotény maximálne 3. Pri jednej nórskej štúdii podávali fajčiarom preparáty s betakaroténom. Prestali s tým. Riziko ochorenia na rakovinu pľúc totiž vôbec neklesalo. Oproti tomu obyčajná mrkva znížila toto riziko až o 40%. Podobné je to s vitamínmi. Napríklad taký umelo vyrobený vitamín C - kyselina askorbová, zistilo sa, že narozdiel od prirodzeného vitamínu C, ktorý totiž obsahuje ešte množstvo ďalších dôležitých látok, vôbec nepomáha pri nachladnutí. Mnohí sa úzko zaujímajú len o nutričné hodnoty, ale nechápu, že látky v prirodzenom prostredí účinkujú 1000x silnejšie.
Preto užívanie komplexného, "ideálne namiešaného koktejlu", akým je šťava zo zeleného jačmeňa, robí skutočne divy.
Nápoj z mladého jačmeňa má vysoký obsah chlorofylu.
Už v r. 1940 priniesol chirurgický časopis "Journal of Surgery" správu o 1200 pacientoch, ktorým chlorofyl urýchlil hojenie rán. Chlorofyl nám tiež zlepšuje krvný obraz, bráni zápalom a infekciám. Má aj dezodoračné účinky, používa sa na kloktanie a osvieženie dychu. Liečitelia tvrdia, že v zelenom rastlinnom farbive je koncentrované slnečné svetlo a energia, ktorá nám odovzdáva múdrosť a lásku. Toto je v zaujímavej zhode s vedeckým výkladom: Zelený jačmeň obsahuje tryptofan, z ktorého sa tvorí serotonín, hormón radosti a šťastia. Bez neho človek hlúpne, stráca vyrovnanosť, prichádza únava a depresie. Serotonín si večer telo premieňa na melatonín a my lepšie zaspávame.
Mladý jačmeň je vysoko enzymaticky aktívny.
Enzýmy fungujú ako spúšťače chemických reakcií. Bez nich by nebolo života. Vďaka nim je zelená šťava bez zveličovania skutočnou živou vodou. Obsahuje viac ako dvadsať známych enzýmov a mnohé ďalšie, ktoré zatiaľ neboli určené. Mladý jačmeň obsahuje veľké množstvo jedinečného enzýmu superoxiddismutáza (SOD), ktorý je účinným likvidátorom voľných radikálov a využíva sa i v boji proti rakovine. Všetci sa rodíme s akousi enzymatickou bankou, ktorej vyčerpanie by znamenalo smrť. Tepelne spracované jedlá sú síce chutné, ale zároveň sa v našom tele správajú ako pijavice. Vysávajú naše vlastné zásoby enzýmov. Nútia nás platiť enzýmový účet z vlastného vrecka. Bez enzýmov je strava len stavebným materiálom bez remeselníkov, ktorí s ním pracujú. Bez enzýmov by sme napríklad pečenú klobásu trávili niekoľko rokov. Bez enzýmov v potrave (exogénnych) treba na jej strávenie použiť enzýmy vlastné (endogénne). Ideálna strava však organizmus nevysáva ale sýti. Aj preto zelené nápoje pijú ľudia, ktorí siahajú až na hranice svojich možností. Vrcholoví športovci ako kulturista David Hawk, maratónec Jerry Dunn, či golfová legenda Arnold Palmer iste vedia, čo robia, keď pravidelne pijú zelené nápoje.

 

 

Šťava z mladého jačmeňa je zásadotvorná.
Mnoho zdravotných problémov je dnes spôsobených prekyslením organizmu, ktoré je dôsledkom nesprávneho stravovania. Zelené potraviny pôsobia zásadotvorne, čo drží choroby žijúce z prekyslenia na uzde. Naša krv bezpodmienečne musí mať zásaditosť okolo 7,4 . Je to otázka života a smrti. Ak ju nemá, obrazne povedané, požičia si ju z miest, kde je strata ideálneho prostredia najmenej nebezpečná. Začne od úst. Dôsledkom je zvýšená kazivosť zubov, krvácavosť ďasien, parodontóza, zápach z úst. Len v Nemecku sa za lieky proti prekysleniu a páleniu záhy minú asi 3 milióny eur ročne. Tieto "lieky", antacidá na niekoľko hodín neutralizujú žalúdočné kyseliny. Keď však potom potrebujeme kyselinu na trávenie, chýba. Nestrávená potrava potom putuje črevami a stáva sa toxickou. Mladý jačmeň kyslosť vyrovnáva a navodzuje v našom organizme acidoalkalickú rovnováhu. Regulácia zásaditosti upravuje tiež prechod cukrov cez črevné steny a tým sa postupne normalizuje hladina cukrov v krvi. Aj toto je funkcia správnej stravy.
Mladý jačmeň má vysokú antioxidačnú aktivitu.
Pokiaľ v lete neužívame zelené antioxidanty, pleť starne aj napriek tej najdrahšej kozmetickej starostlivosti. Zelená šťava chráni nielen pred slnečným ale aj rentgenovým a inými druhmi žiarenia. Klaus Oberbeil hovorí: "Bez antioxidantov pleť pri opaľovaní žltne ako maslo ponechané na slnku." Ministerstvo zdravotníctva v USA hovorí: "Antioxidanty v potravinách rastlinného pôvodu znižujú riziko rakoviny a chronických ochorení." Pre ľudí so slabou pigmentáciou platí výzva k pitiu zelených nápojov dvojnásobne.
Mladý jačmeň obsahuje jedinečný antioxidant 2"-0-Glykosyl isovitexin, ktorý disponuje oveľa väčšou antioxidačnou aktivitou ako alfa tokoferol - vitamín E. Zároveň podporuje tvorbu tokoferolu a BHT, dvoch známych bojovníkov s rakovinou.



Zloženie

Nutričná analýza:
Chlorofyl: 300 mg/100g
Bielkoviny: 213 mg/g
Cukry: 300 mg/g
Vitamíny:
Betakarotén: 1370 IU/g
Vitamín A: <50 IU/100g
Vitamín B1: 0,43 mg/100g
Vitamín B2: 2,41 mg/100g
Niacín : 3,63 mg/100g
Vitamín B5: 5,1 mg/100g
Vitamín B6: 17,8 mg/100g
Vitamín C: 457 mg/100g
Vitamín E: 22,5 IU/100g
Vitamín K: 0,776 mg/100g
Biotin: 0,8 mg/100g
Kyselina listová: 1,5 mg/100g

Aminokyseliny:
Alanin: 16,9 mg/g
Methionin: 3,6 mg/g
Arginin: 13,4 mg/g
Fenylalanin: 13,0 mg/g
Prolin: 14,8 mg/g
Serin: 11,4 mg/g
Glycin: 12,4 mg/g
Threonin: mg/g
Histidin: 5,22 mg/g
Tyrosin: 8,29 mg/g
Isoleucin: 18,2 mg/g
Valin: 13,0 mg/g
Leucin: 18,2 mg/g
Lysin: 14,6 mg/g
Kyselina aspartamová: 19,7 mg/g
Kyselina glutamová: 26,1 mg/g

Minerály
a stopové prvky:
Vápnik: 6,79 mg/g
Kremík: 0,04 mg/g
Mangán: 0,14 mg/g
Draslík: 40,5 mg/g
Sodík: 6,41 mg/g
Meď: 0,09 mg/g
Horčík: 0,03 mg/g
Fosfor: 3,94 mg/g
Striebro: 0,50 mcg/g
Železo: 0,37 mg/g
Bór: 58,0 mcg/g
Chróm: 1,09 mcg/g

Porovnanie mladého jačmeňa a Chlorelly Pyrenoidosy

Aké má prednosti Mladý jačmeň oproti sladkovodné riase?
 

  • Mladý jačmeň je zásadotvornější.
  • Mladý jačmeň má 100% vstrebateľnosť.
  • Mladý jačmeň má väčšiu antioxidačnú schopnosť.
  • Mladý jačmeň neobsahuje žiadnu vlákninu.
  • Mladý jačmeň podporuje pitný režim.

Inými slovami:



  • Mladý jačmeň nenahraditeľný u rakovinového bujnenia.
  • Mladý jačmeň vhodný u akútnych zápaloch čriev.
  • Mladý jačmeň veľmi veľkým pomocníkom v boji proti vírusovým ochoreniam.
  • Mladý jačmeň veľmi vhodným pomocníkom v boji proti ateroskleróze - kôrnateniu tepien.

Aké má prednosti SLADKOVODNÁ riasa Chlorella pyrenoidosa?



  • Chlorella pyrenoidosa väčší zdroj enzýmov.
  • Chlorella pyrenoidosa obsahuje vlákninu, ktorá pôsobí ako jemná kefa čistiaca čreva.
  • Chlorella pyrenoidosa viaže na seba nežiaduce látky, hlavne z čriev.
  • Chlorella pyrenoidosa má viac chlorofylu, ktorý je dosť podstatným pomocníkom v boji proti dlhotrvajúcou zápalom.
  • Chlorella pyrenoidosa obsahuje rastový faktor -  CGF.

Inými slovami:



  • Chlorella pyrenoidosa je vhodnejšie u pľúcnych a kožných ťažkostí a všade tam, kde sa organizmus stretáva s plesňami a baktériami.
  • Chlorella pyrenoidosa je dôslednejšia na očistu a údržbu čriev.


Každý produkt má svoje prednosti ale najúčinnejšia je kombinácia oboch.



Pomoc pri konkrétnych problémoch

Diabetes - cukrovka
Diabetikom prospieva každá zelená strava. Reguláciou zásaditosti upravuje priechod cukrov cez črevné steny. Tým sa postupne normalizuje hladina cukru v krvi. Aj toto sa deje prirodzene. Je to funkcia riadnej stravy. Pamätajme: prekyslený organizmus treba prepláchnuť zásaditou stravou, inak vzniká prostredie, v ktorom sa choroby liahnu, ako huby po daždi. Zelená potrava vývoj týchto chorôb marí a hoci nie je liekom, skutočne lieči. Mladý jačmeň je v USA uznaný, ako vhodná potravina pre diabetikov.
Kožné problémy
Stav pokožky je indikátor telesného zdravia. Žalúdočné a črevné ťažkosti sú zdrojom kožných ochorení a vyrážok, kalný zrak či opuchnutá tvár signalizujú ťažkosti s pečeňou alebo obličkami. Krémy a kožné lieky niekedy pomôžu, ale kožu ozdravíme len zlepšením celkového zdravia. Dôležitá je strava bohatá na minerály, enzýmy a vitamíny, ktorá omladí bunky vnútorných orgánov aj kože. Mladý jačmeň omladí pokožku prostredníctvom vplyvu na vnútorné orgány. Pôsobenie Mladého jačmeňa na omladenie pokožky je klinicky dokázané. Vo výsledkoch experimentov, ktoré viedol japonský dermatológ Dr. Tatsuo Muto, sa uvádza zlepšenie príznakov dokonca aj u pacienta s melanózou (vek 57 rokov) a u pacienta s atopickým exémom (16 rokov) po vyše päťmesačnom užívaní.
Nadváha
Pokiaľ v organizme nefunguje správne "spaľovanie", uloží sa nekvalitná strava vo forme tuku. Spaľovanie sa deje pomocou enzýmov (cytochromoxidázy - šťava z mladého jačmeňa ju obsahuje). Podporou enzýmov napomáhajúcich metabolizmu možno nadváhu redukovať. Nadváha je aj problémom hormónov štítnej žľazy, ktoré podnecujú spracovanie nadbytočného tuku. Ak dôjde k zníženiu sekrécie týchto hormónov, človek začína priberať. Mladý jačmeň neutralizuje kyslosť telesných tekutín a tým spontánne posiluje funkciu štítnej žľazy. Sám o sebe Mladý jačmeň nie je "špecialistom" na obezitu, ale ak súčasne obmedzíte prísun cukrov, škrobov a tukov, a pridáte primeranú fyzickú záťaž, chudnúť určite začnete.
Chudokrvnosť - anémia
Približne štvrtina žien trpí chudokrvnosťou alebo k nej má sklony a mužov po päťdesiatke trpiacich anémiou je dokonca ešte viac ako žien. V poslednom čase sa chudokrvnosť objavuje už aj u chlapcov v stredoškolskom veku. Prečo výskyt chudokrvnosti narastá napriek vysokému príjmu živočíšnych bielkovín? Pre správnu krvotvorbu potrebujeme ióny železa, medi, draslíka, kyselinu listovú a bielkoviny. Dokonca i potraviny prirodzene bohaté na vitamíny urobia málo, ak ich tepelne spracujeme. Vitamíny sa ničia, železo sa mení na ťažko vstrebateľný oxid. Užívanie preparátov s redukovaným železom nestačí. Mladý jačmeň však obsahuje železo, ktoré je organicky viazané a tráviaci trakt ho okamžite vstrebe.
Zápcha
Zápcha je vec nebezpečná. Dobré jedlo, dobrý spánok a dobré vyprázdňovanie sú tri barometre zdravia. Pokiaľ nie sú v poriadku, príde choroba. Dlhotrvajúca zápcha vedie k nechutenstvu, bolestiam hlavy, závratom a narušeniu spánku. Obeť zápchy podlieha únave a mentálnej nestabilite. Opakovaná zápcha u ľudí po štyridsiatke je i dôsledkom zníženej pohyblivosti hrubého čreva a zníženej svalovej zdatnosti celého tela. Aktívne zložky Mladého jačmeňa (hlavne draslík) podporia pohyb tráviaceho ústrojenstva a posilnia vyprázdňovacie svaly. Starší ľudia a jedinci s obmedzenou funkciou žalúdka a čriev majú tažkosti s vlákninou v zelenine. Mladý jačmeň vlákninu neobsahuje a preto je pre nich veľkou pomocou.
Srdcovo-cievne ochorenia
Mladý jačmeň účinné tlmí zrážanie krvných doštičiek. Zrážanie krvných doštičiek vedie často k tvorbe trombov, aterosklerózy, srdcovocievnych ochorení a infarktu myokardu. Pri výťažku z mladého jačmeňa sú dokázané antitrombotické a protizrážanlivé účinky, ako aj účinky chrániace cievy.
Rakovina
Mladý jačmeň vytvára podmienky pre optimálne fungovanie organizmu - bráni vytváraniu „zvrátených" rakovinových buniek. Svojim antioxidačným pôsobením chráni bunečné membrány. Silné poškodenie bunkových stien oxidačným stresom vedie k ohrozeniu genetického materiálu uloženého v jadre bunky. Ohrozenie genetickej informácie môže viesť až k rakovine. Celkové pozitívne pôsobenie zelených nápojov vytvára v organizme podmienky k lepšiemu životu, ktorý nedáva dôvody k vzniku "sebeckých", zvrátených buniek. Pitie zelených nápojov je prevenciou vzniku nekontrolovaných procesov na bunkovej úrovni, a súčasne výdatnou podporou imunitného systému pomáha telu, aby si pomohlo samo. Už spomínaný enzým SOD (superoxiddismutáza) ktorý je hojne obsiahnutý v šťave z mladého jačmeňa má nielen úžasnú schopnosť likvidovať voľné radikály, ale zistilo sa, že vo vode rozpustná bielkovina, obsahujúca SOD, ktorá je súčasťou zeleného džúsu, dokonca účinne potláča rast rakovinových buniek. Bolo zistené, že pri pečení mäsa vznikajú silné karcinogény. Látky ako Try-P1 a Try-P2 majú až 20x vyššiu karcinogenitu, ako benzpyrén v tabaku. Extrakt zo zeleného jačmeňa obsahuje enzým, ktorý tieto karcinogény zneškodňuje. Je ním hemprotein. V roku 1979 sa ho podarilo izolovať, čo spôsobilo veľkú senzáciu.
Alergie
Alergie sú dnes veľmi "dynamicky sa rozvíjajúcou" skupinou chorôb. Ich nárast je viditeľný vo všetkých vekových kategóriách. MUDr. Miloslav Lacina robil štúdiu so 7 ľuďmi - alergikmi trpiacimi na astmu bronchiale (3), pollinosis - senná nádcha (3) a atopický exém (1). Po trojmesačnom užívaní Mladého jačmeňa došlo u všetkých k subjektívnemu zlepšeniu pričom štyria uviedli zlepšenie ľahké, jeden stredné a dvaja výrazné. Tie najlepšie výsledky hlásili ľudia so sennou nádchou a potom astmatici. MUDr. Lacina, samozrejme vyhodnocoval aj objektívne zmeny a to na základe laboratórnej hodnoty oesinofilov v krvi. Týmto spôsobom je možné zistiť stav alergie bez ohľadu na momentálne subjektívne prejavy u pacientov. Výsledky boli nad očakávania dobré. U šiestich sa hodnoty oesinofilov dostali celkom k normálu, a u jedného ostali len tesne nad fyziologickou hranicou.

 

Dávkovanie - Zelený jačmeň

Keďže zelený jačmeň i chlorella pyrenoidosa sú zdrojom veľkého množstva výživných látok, je treba začať s ich užívaním postupne. Telo potrebuje určitý čas, aby si na tento prísun zvyklo. Ak ste sa rozhodli pre súčasnú kombináciu oboch týchto potravín (kombinácia je veľmi efektívna), odporúčame začať s jačmeňom a chlorellu pridať po približne 2 týždňoch pitia šťavy. Je to však individuálne, treba počúvať svoje telo. Pri začatí užívania chlorelly je vhodné, aby Váš organizmus prijímal zelený jačmeň (mladý jačmeň) bez negatívnych prejavov.

Všeobecne sa odporúča užívať zelený jačmeň (mladý jačmeň) a chlorellu súčasne a dlhodobo. Nemusíte užívať tak veľké dávky a ich účinok sa spoločným užívaním niekoľkonásobne zvyšuje.

V užívaní buďte poctivý a vytrvajte. Kto očakáva zázrak pri občasnom "ďobnutí" tabletiek, ten sa nedočká, aj keď aj to je užitočné. Harmonizácia organizmu sa začína prejavovať po treťom mesiaci užívania. Očista vrcholí až šiesty mesiac. Organizmus sme ničili celé desaťročia, takže naše telo potrebuje trochu času na poďakovanie sa za zelené potraviny.

Zelenými potravinami sa nie je možné predávkovať!


Balenie 220 g = 220 dávok (3 mesiace užívania jednou osobou)

Trojmesačné balenie je nastavené z dôvodu dlhoročných lekárskych pozorovaní: 1. mesiac - prebieha najväčšie čistenie tela, z tela sa odstraňujú hlavne zápaly, vylučuje sa najväčší odpad. 2. až 3. mesiac - telo sa už nielen čistí a sýti, ale začínajú sa aj regenerovať a harmonizovať jednotlivé orgány a systémy v tele.


Prvé (1-3) dni užívania:

Pite ráno nalačno 20 minút pred jedlom, keď je organizmus relatívne prečistený. Extrakt oživí myseľ a rozprúdi krv, rovnako ako káva. Súčasne telu dodá výživné látky na celý deň namiesto kyselín a kofeínu. Jednu čajovú lyžičku prášku rozmiešajte v pohári čistej vody. Deťom stačí dávka polovičná. Starší ľudia si naopak dávkovanie môžu zvýšiť. Ľudia chorý alebo trpiaci prekyslením môžu dávku znásobiť. Na nápoj si postupne zvykajte. Čoskoro si na "trávovú" chuť zvyknete a obľúbite si ju pre jej osviežujúce schopnosti. Pitím šťavy sa určité zložky vstrebávajú už v ústach. Zelený jačmeň (mladý jačmeň) je veľmi jemný a už za 20 minút je 100% vstrebaný.

Ďalšie dni užívania:

Ak šťavu prijímate bez negatívnych prejavov, pridajte si dávku v podvečerných hodinách, približne 2 hodiny po jedle. Pohár vypitý pred spaním znižuje kyslosť krvi a skvalitní spánok. Ak po vypití nápoja cítite veľký nárast energie, môžete druhú dávku presunúť do skorších podvečerných hodín. Pokiaľ zelený jačmeň (mladý jačmeň) užívate k liečbe - vytrvajte. Pôsobenie sa u každého prejaví za rôznu dobu. Zriedkakedy však zmena nenastane ani po troch mesiacoch trvalého užívania.

Ako piť zelený nápoj, keď mi nechutí?

Zelený jačmeň je vhodné rozpustiť najmenej v 2 dcl chladnej, neperlivej vody. Čoskoro si na "trávovú" chuť zvyknete a obľúbite si ju pre jej osviežujúce schopnosti. Niekomu pri odmietaní tejto chuti stačí na niekoľko dní znížiť dávku prášku, alebo si pripraviť šťavu do menšieho objemu ako 2 dcl a zapiť väčším množstvom čistej vody. Ak sa s chuťou stále nestotožníte, pridajte si k nej napr. mrkvovú alebo paradajkovú šťavu, výraznú zmenu chute urobí tiež napr. 0,5 dcl 100% jablkovej šťavy alebo mätový list. Nekombinujte so šťavou z grapefruitu! Grep obsahuje látky, ktoré znižujú vstrebávanie aj účinných látok do organizmu. Grepom sa teda neodporúča zapíjať ani žiadne lieky.

Pokiaľ nepomôže jeho nariedenie, potom je možné dennú dávku mladého jačmeňa (zeleného jačmeňa) rozpustiť v 1-2 litrov vody a nápoj popíjať po dúškach v priebehu celého dňa.

Vyskytla sa bolesť v oblasti žalúdka?

Je to veľmi zriedkavé, ale každý sme iný. Bolesť signalizuje silnú koncentráciu zeleného jačmeňa v nápoji. V takom prípade postačí znížiť dávku prášku na prípravu nápoja, musí sa podľa potreby predĺžiť fáza privyknutia.

 

Pozor na kvalitu

Cenový rozdiel v zelenom jačmeni od roznych výrobcov je sposobený jedným dolezitym faktorom. Lacnejšie produkty su zomletý vysušený listky mladého jačmena. Cenovo drahšie jačmene su vyrabaný z vylisovanej stavy sušenim, cim dochýdza k vyšsej koncentrácii výźivnych latok. Preto logicky musi byt tento produkt drahší, pretože sa musi spotrebovat viac suroviny na výrobu hotového produktu. Preto produkty od Green ways sú najkvalitnejšie na trhu.

Upozornenia

Rozpúšťaním prášku zeleného jačmeňa (mladého jačmeňa) vo vode teplejšej 48°C sa ničia dôležité látky. Používajte studenú či vlažnú vodu a pite po malých dúškach. V žiadnom prípade sa zelený prášok nezalieva minerálkou, dôjde k jej reakcii so zásaditými zložkami šťavy dôsledkom čoho je zmena v nutričnej hodnote a vývoj plynných látok, ktoré spôsobia nepotrebné spenenie nápoja.

Začiatky užívania zelených potravín, môžu sprevádzať bolesti hlavy, zhoršenie exémov, plynatosť. Nie je to prejav alergie, ale dôkaz čistenia vášho organizmu. Telo konečne začína bojovať s nepriaznivými vplyvmi. Ide o jav prechodný, ktorý trvá niekoľko dní.

Pokiaľ zelený jačmeň (mladý jačmeň) začnú užívať ľudia s ekzémami alebo akné, môžu sa dočasne zhoršiť príznaky. Tento jav nazývaný "mengen" sa prejavuje i pri používaní čínskych bylín. Tento (aj keď nepríjemný) jav signalizuje počiatok riešenia problémov. Vytrvajte, zvýšte pitný režim a vaše telo vám poďakuje.

Pretože zelené potraviny podporujú organizmus vo vylučovaní cudzorodých látok z tela, je lepšie užívať klasické lieky hodinu pred užitím zelených potravín.

Zelené potraviny súčasne nekonzumujte pri ožarovaní, alebo pri transplantácií orgánov.


 

Zelený jačmeň a Chlorellu užíva aj známa moderátorka Andy Timková

pozrite si videá s ňou

Lotosmedia - rozhovor s Andy Timkovou - ( Zelené potraviny )

Dámsky magazín, archív - Zelené potraviny, chlorella (30.7.2010)

Dámsky magazín, archív -  Téma zelené potraviny - chlorella

Dámsky magazín, archív -  Andy Timková je Mladý jačmeň

Dámsky magazín, archív - Andy Timková s Mudr. Ogurčákom. Téma magazínu je Chlorella

Barvy života - 23.1.2009 - Česká televize - Zelené potraviny

Najnovšie odvysielaný príspevok v Dámskom magazíne 18.11.2010 na tému mladý jačmeň si možete pozrieť aj kliknutím na tento odkaz.

viac info - Andy Timková -  článok 


Zelené potraviny - Objednávky produktov od iných výrobcov  - Mladý jačmeň - Chlorella - Spirulina a iné

Inzercia - Predám zelené produkty


Vypočujte si audio nahrávku o Mladom jačmeni 

Mlady_jacmen.mp3 (6,8 MB) - download 


Anketa

Konzumujete Mladý Jačmeň ?

áno (93)
78%

nie (26)
22%

Celkový počet hlasov: 119


Anketa

Kúpili by ste si Chlorellu ?

áno (83)
83%

nie (17)
17%

Celkový počet hlasov: 100